HTML

Csak hogy tudjon rólam, aki akar...

Csak hogy tudjon rólam, aki akar...

Friss topikok

  • cicabajusz (törölt): üdvi! :) Remélem legalább a Lukjanyenko könyvek alapján mész, hogy megtudd, merre járt Anton Goro... (2011.02.23. 19:21) Ja és még...
  • juliacska.kulka1988: uramisten, nagyon bizarr (2011.02.07. 18:25) Vasárnap, feb6
  • AjóöregKopter: Hát nemtom, nekem ez a Lumen elég gyenge. Nagyon kislányos, fos zene, nincs benne átütöerő. Nincs ... (2010.12.01. 16:03) November 28, vasárnap reggel
  • AjóöregKopter: Ja, persze, gondolhattam volna :) Odakint nem lehet kapni szőlőskertes bort? Biztos van vmi olcsób... (2010.11.15. 17:33) Nov 4, 4 napos ünnep
  • stifi: Ja, és képzeljétek, végre van fűtés a koliban! Elég gyenge, de reggel legalább nincs rekedt hangom... (2010.10.03. 22:19) Úgy látszik, főként vasárnap esténként írok... :)

Linkblog

Péntek este, március 19.

2010.03.19. 20:02 stifi

Jó kis hét volt ez is, a hétfő esti fogadás jó kezdet volt, és a dolgos hétköznapok méltó folytatását képezték.

Itt volt a főnökség Moszkvában, nekikezdünk a honlap tökéletesítésének, beindultak az első telefonok, szóval mostantól lesz igazán csak érdekes a munkám. És remélem, hogy sikeres is. Azon dolgozom! ;)

Szerdán külön megbízatásom volt, egy magyar lányt kísérgettem Moszkvában. Turizmusban dolgozik, gyakorlatilag kolléga, mert a cégeink valahol testvér vállalkozások. Szóval kollégaként elkísértem egy turisztikai kiállításra, információkat gyűjtöttünk, sétáltunk, kajáltunk, Dóri Laci csinált nekünk hortobágyi húsos palacsintát (kint dolgozott a kiállításon, magyar konyhát csinált, népszerűsítve a magyar turizmust).

Este a főnökséggel, Petivel, meg Geri nénivel voltunk egy libanoni étteremben, hastáncos csajok, jó kaja, vízipipa, stb... Mulattunk kicsit, jó társaság, jó hely. Persze volt kicsit húzósabb pillanata is az estének, de azt majd személyesen mesélem el inkább... De végül jó élményekkel jöttem haza. Megállapítottuk, hogy jó élni, és másnap igazoltan délre mentem csak dolgozni... :)

Ma este lazítás, holnap döglés, vasárnap meg ha minden igaz, idegenvezetek, mert a fent említett idegenforgalmis kolléga, nevezzük Andinak, párjával, nevezzük Tamásnak, szeretnének kicsit városnézni, de oroszul nem beszélnek, és nincs igazán helyismeretük sem. Szóval reményeim szerint eltöltünk egy kellemes napot a Kremlben! ;)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stifi.blog.hu/api/trackback/id/tr921853097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AjóöregKopter 2010.03.21. 19:08:52

Szevasz cimbora!

Majd privátban írd meg a húzósabb pillanatokat, engem érdekel:D
Mit szólsz a цска МОСКВА sikeréhez a bl-ben? Itthon tökre meglepődött mindenki rajta.
Amúgy van fejlemény a nyári erdélyi úttal kapcsolatban, majd írok vmikor levelet, meg még más is, amit jobb lenne személyesen megbeszélni, de jobb híján marad az elektronikus út:D
Minden jót Stifikém!
süti beállítások módosítása