HTML

Csak hogy tudjon rólam, aki akar...

Csak hogy tudjon rólam, aki akar...

Friss topikok

  • cicabajusz (törölt): üdvi! :) Remélem legalább a Lukjanyenko könyvek alapján mész, hogy megtudd, merre járt Anton Goro... (2011.02.23. 19:21) Ja és még...
  • juliacska.kulka1988: uramisten, nagyon bizarr (2011.02.07. 18:25) Vasárnap, feb6
  • AjóöregKopter: Hát nemtom, nekem ez a Lumen elég gyenge. Nagyon kislányos, fos zene, nincs benne átütöerő. Nincs ... (2010.12.01. 16:03) November 28, vasárnap reggel
  • AjóöregKopter: Ja, persze, gondolhattam volna :) Odakint nem lehet kapni szőlőskertes bort? Biztos van vmi olcsób... (2010.11.15. 17:33) Nov 4, 4 napos ünnep
  • stifi: Ja, és képzeljétek, végre van fűtés a koliban! Elég gyenge, de reggel legalább nincs rekedt hangom... (2010.10.03. 22:19) Úgy látszik, főként vasárnap esténként írok... :)

Linkblog

Nov 26.

2009.11.26. 21:42 stifi

Az idő múlik. És sok dolog tudatosítja ezt az emberrel.

- 10 naponta cserélnek ágyneműt. Már nem tudom, hányadszorra cseréltek, mióta itt vagyok...

- Egyre több nyelven tudok káromkodni.

- Egyre több külföldi tud magyarul káromkodni.

- A boltos néni mikor meglát, rögtön készíti a két túrós pirogot. Ahogy azt mindig kérem.

- Megtanultam megkülönböztetni a kínai, koreai, japán arcokat, most már nem 5 ugyanolyan kínait látok, ha szembejönnek, hanem 5 nagyjából különböző kinézetű kínait.

- Ezek a kínaiak valahonnan ismernek, és mind köszön nekem! Az egyik azt is tudja, hogy "szia".

- Már nem zaklat fel, hogy csótányok vannak a konyhában.

 

Meg még sok ilyen aprónak tűnő dolog. Szóval hozzászokik az ember csomó mindenhez. Sokminden változik is körülöttem, és nyilván én is változom. De mindent összevetve úgy érzem, hogy az alapok a régiek, csak megedződtem egy kicsit. Kolesz... Jó hatás. De érzem, hogy hiányzik Magyarország, Szeged, még egy kicsit Kőrös is. Meg hát a barátok, nagyon. Szóval jó lesz majd hazamenni, nem is annyira sokára! :) És akkor majd maradok sokat otthon, a tervek szerint egészen februárig.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stifi.blog.hu/api/trackback/id/tr71555009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roberuto 2009.11.27. 10:11:54

ha maradsz akkor meg iszunk...
nalátod! :D

AjóöregKopter 2009.11.30. 09:01:59

Stifikém!

Bizony nemsokára jössz, aztán hepajkodunk:D:P
Moszkvában nem lesznek vizsgáid amúgy télen? Ne érts félre, én örülök aa legjobban h ilyen hosszú időre jössz csak kérdezem.
Karácsony másnapján egy bong nálatok?:P Dec. 25 este?:D

stifi 2009.11.30. 09:48:48

Lesznek vizsgáim, de itt teljesen elfogadott, hogy a mi karácsonyunk előtt letehetünk mindent. Megbeszéljük a tanárral, aláírja szívesen a papírt, szóval gyorsítottan zárjuk a szemesztert. 2 vizsga van, a többi gyakorlati jegyes óra, és bízom benne, hogy mindent meg tudok csinálni még decemberben, így pedig nem kell visszajönnöm, csak februárban.
A karácsonyi bong egyelőre jó, de igazából ezt már csak otthon tudom megmondani, hogy pontosan mikor jó. 25 vagy 26, a kettő közül egy jó lesz, az tuti! Meg hát az ünnepek után is kapható leszek rá, tudod! ;) Januárban majd megyek Szegedre is, akkor lehet, hogy megint ilyen ottéjszakázós két napot csapunk, ha nem leszek terhetekre nagyon! ;)

AjóöregKopter 2009.11.30. 12:33:55

Nem leszel a terhünkre, dehogy leszel:D A karácsonyt meg azért kérdeztem, mert Lau is ott lesz nálunk aztán jön ő is. Még azt akartam kérdezni h ha hazaértél akkor ugyanúgy él a régi számod amit itthon használtál?

Üdvözlettel: Kopter

stifi 2009.11.30. 16:42:19

Kopasz, tudod nagyon jól, hogy tudom, hogy nálatok lesz Lau! Te most azt hiszed, hogy a régi dolgaim és a régi cimborák kimennek a fejemből, de rohadtul nem. ;) Még szeptemberben megbeszéltük, és így is lesz! ;)
A magyar számom most is él, de telefonálni nem szoktam, nem is nagyon hívnak. Sms-t simán fogadok, mintha otthon lennék, ingyen, meg aki küldi, az is az otthoni szerint küldi. A hívás drágább, de ha fontos, hívhattok! Ha sms-t küldtök, arra orosz számról fogok válaszolni, mert így olcsóbb! ;)
süti beállítások módosítása